ONTWERP OPBOUW KLAAR

Het ontwerp krijgt vorm ... De eerste digitale beelden van hoe de streetbar er uit moet gaan zien zijn klaar. De buitenkant zal worden bekleed met sloophout om de link met de zee en de beachbar te bewaren. Binnenin worden de koelkasten tegen de achterste wand geplaatst; op de achterhoek kunnen de luifels openklappen en hier zijn ook de tapkranen geplaatst. De natte hoek met keukentje bevindt zich aan de tegenovergestelde wand.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Black Instagram Icon

Peter Creve | Cleyemeereweg 3 | 8432 Leffinge | BTW BE 0597.835.249
www.lacabanabeach.be | peter.creve@telenet.be | T 0498 88 50 41

© 2021 LA CABANA Middelkerke | met de hulp van WEBSTEUN.be