top of page

LA CABANA Streetbar - Getting the party started!

Afgelopen weekend waren we met onze Streetbar te gast op de 3e Recordbank Jeugdcup bij voetbalvereniging Spermalie te Leffinge. Een 300tal gasten kon er voor de eerste keer kennismaken met ons nieuwste 'kindje': de La Cabana Streetbar!

De Streetbar is een mobiele bar die kan worden ingehuurd voor allerhande privé of openbare evenementen, gaande van recepties, barbecues, tot trouwfeesten, tuinfeesten, recepties, communies, babyborrels en zelfs festivals!

De bar werd ter plaatse geleverd, inclusief gekoelde dranken, parasols, bartafels en krukken. De bediening werd verzorgd door vrijwilligers van de organisatie, maar kan gerust ook door La Cabana zelf gebeuren.

Ook geînteresseerd? Neem dan zeker een kijkje op onze website: www.lacabanabeach.be voor onze prijzen en voorwaarden.

Benieuwd of wij op de door u gekozen datum nog vrij zijn? Check dan zeker onze kalender: http://www.lacabanabeach.be/kalender

Tot Binnenkort?


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page