top of page

LA CABANA streetbar


Wie onze website al heeft bezocht, heeft het al gemerkt: La Cabana is fier jullie de komst van een extra bar aan te mogen kondigen - op wielen dan welteverstaan! Vanaf april kunnen we dus ook naar jullie toe komen met onze nieuwe streetbar!

Misschien kom je ons binnenkort tegen op een evenement bij jou in de buurt? Maar je kan ons natuurlijk ook zelf boeken voor een privé-evenement!

Onze mobiele streetbar wordt bij u ter plaatse geleverd, inclusief de door u gekozen (gekoelde) dranken. De trailer meet 6 op 2,4 meter (8m met dissel) en wordt op zijn plaats gereden met behulp van een mover zodat deze perfect op de door u gekozen plaats kan worden gezet. Mede door zijn afmetingen en de ruime bar onder 2 luifels kan u makkelijk 600 mensen bestellen per uur. Binnenin zijn 6 koelkasten voorzien waar u al uw gekoelde dranken in kwijt kan. Deze worden vooraf besteld en gekoeld meegeleverd in onze koelcel. Ook de bieren op vat (4 tapkranen aanwezig) worden gekoeld meegeleverd.

U kan uw drankkaart, maar ook uw evenement, receptie, feest, merk, bedrijf of bier promoten op het geïntegreerde led-scherm in de achterwand via usb-of hdmi- aansluiting. De neerklapbare poten op de hoeken zorgen ervoor dat alles stabiel staat. Wateraansluiting is makkelijk aan te koppelen via gardena-aansluiting. Er is ook een boiler voorzien voor warm water, professionele microgolfoven, vaatwas en ijsmachine. Enkel nog elektriciteit aansluiten en u kan beginnen!

De streetbar kan vanaf nu reeds geboekt worden per dag, weekend of een hele week, met of zonder personeel, voor al jullie evenementen. Compleet geleverd met gekoelde dranken. De details zijn verder te bespreken. De volledige infofiche vinden jullie alvast op de website. Reservaties kunnen ook gemaakt worden via de website.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page